KAKO DA ODGOJITE DOBRE LJUDE

0 out of 5

2.199,00 RSD s PDV-om

Ili naručite pozivom na broj: +381 62 292632

format 150×230

opseg 244

ISBN 978-86-81222-34-8

Opis

Vodič za svesno prekidanje ciklusa reaktivnog roditeljstva i odgajanje dobre dece pune samopouzdanja

Hanter Klark-Filds, magistar nauka
u oblasti obrazovanja odraslih

Predgovor: Karla Naumburg, doktor defektologije

„Nov i mudar pristup svesnom roditeljstvu”

Tara Brač, autorka Radikalnog prihvatanja

„Da bismo odgojili decu kakvu želimo, moramo da naučimo kako da postanemo osobakakva smo želeli da budemo…Ova predivna knjiga ćepomoći da što bezbolnijepređete taj put.”

  1. Dž. Del’Antonija, autorka knjigeKako da postanete srećniji roditelj

„Hanter Klark-Filds deli svoju mudrost i lično iskustvo kako bi pomogla roditeljima da stvore mirnije porodice.”

Džoana Fejber i Džuli King,koautorke knjige Kako da pričateda bi vas mala deca slušala

Kako da izbegnete roditeljske greške iodgojite dobre ljude

Kao roditelji vi se trudite da kroz vreme provedeno u zajedničkim aktivnostima, na sopstvenom primeru, naučite decu da budu dobra, saosećajna i strpljiva.Ali nijedan roditelj nije savršen i u teškim ili stresnim trenucima ćete možda na dečje ponašanje reagovati na način koji se baš i ne uklapa u vaše viđenje idealnog roditeljstva – vikaćete na decu, na primer. I niste jedini. Roditeljske reakcije su često duboko ukorenjene i najverovatnije ste ih naučili od svojih roditelja. Kako da onda prekinete taj ciklus i postanete roditelj kakav želite da budete?

Prepuna praktičnih roditeljskih tehnika i metoda koje se temelje na pojačanoj svesti o sopstvenom postupanju, knjiga Kako da odgojite dobre ljude će vam pomoći da ostanete smireni – čak i tokom najgorih izliva besa vašeg deteta – i da na njegovo ponašanje odgovorite na konstruktivan i saosećajan način. Takođe ćete otkriti kako da sa svojim detetom izgradite vezu zasnovanu na obostranoj ljubavi i poštovanju. Kad deca vide da njihovi roditelji reaguju sa ljubavlju i strpljenjem, oni nauče da se i sami tako ponašaju. Sledeći savete izložene u ovoj knjizi vide-ćete na koji način promenom svog automatskog reagovanja na stres možete da ostvarite dugotrajan pozitivan uticaj – ne samo na svoju decu, već i na buduće generacije.

Hanter Klark-Filds je mentor pojačane svesti, savetnica, domaćica podkasta Svesna mama i tvorac internet kursa Svesno roditeljstvo. Ona uči mame kako da svesnije funkcionišu u svakodnevnom životu. Hanter ima preko dvadeset godina iskustva u praktikovanju joge i meditacije i podučavala je na hiljade ljudi širom sveta tehnikama pojačane svesti.

Autorka predgovora Karla Naumburg je doktor psihologije, socijalna radnica, spisateljica i majka. Ona je autorka knjige Roditeljstvo u sadašnjem trenutku (Parenting in the Present Moment), blogerka na stranici www.psychcentral.com i saradnica / urednica sajta www.kveller.com.

 

Upit za proizvod KAKO DA ODGOJITE DOBRE LJUDE