-20%

ANKSIOZNOST RADNA SVESKA za DECU

0 out of 5

Original price was: 1.999,00 RSD.Current price is: 1.599,20 RSD. s PDV-om

Ili naručite pozivom na broj: +381 62 292632

format 203x254mm

opseg 144 str

ISBN 978-86-81222-36-2

Opis

Više od 50 zabavnih aktivnosti za smirenje, izgradnju potpune svesnosti i najbolje verzije sebe. Za decu od 8 do 12 godina.

 

UPRAVLJAJ ANKSIOZNOŠĆU UZ POMOĆ POTPUNE SVESNOSTI 

 

Sklapanje prijateljstava, učenje za veliki test ili isprobavanje nečeg novog može da nas učini anksioznim, ali potpuna svesnost može da nam pomogne da postanemo smireniji i samopouzdaniji. Upotrebi ovu radnu svesku i savladaj tehnike potpune svesnosti kao što su preusmeravanje pažnje i disanje, kako bi ostao prisutan u trenutku i otporan na anksioznost.

 

RAZUMI SVOJA OSEĆANJA

Istraži gde anksioznost nastaje i kako možeš da je prepoznaš uz alate i vežbe koje će ti pomoći da otkriješ suštinu jakih emocija.

 

ISTRAŽI VIŠE OD 50 AKTIVNOSTI ZA SMIRIVANJE

Reši se anksioznosti i pobedi negativne misli uz aktivnosti potpune svesnosti kao što su crtanje, vežbe disanja, pisanje i još mnogo toga.  

 

PREBRODI SVAKODNEVNU ANKSIOZNOST

Ostani smiren u svakodnevnim situacijama – kad čuješ svoje ime u učionici ili kad upoznaješ nove ljude.

 

dr EJMI NASAMRAN je licencirana psihološkinja čija je specijalnost rad sa decom mlađih uzrasta i njihovim porodicama. Već duže od 15 godina ona radi sa anksioznom decom i decom sa raznim neurološkim poremećajima u njihovim domovima, školama, bolnicama i društvenim centrima.

Upit za proizvod ANKSIOZNOST RADNA SVESKA za DECU