-20%

UNUTARNJA DOBROTA

0 out of 5

Original price was: 2.199,00 RSD.Current price is: 1.759,20 RSD. s PDV-om

Ili naručite pozivom na broj: +381 62 292632

format 150×230

opseg 316

ISBN 978-86-81222-33-1

Opis

Dr Beki Kenedi, neverovatno popularna stručnjakinja za roditeljstvo, govori o svom revolucionarnom pristupu odgajanju dece na način koji ostavlja osećaj prijatnosti.  

Proteklih nekoliko godina dr Kenedi, koja je svojim sledbenicima poznata kao „dr Beki” (engl.  „dr. Becky”), pokrenulaje pravu revoluciju u roditeljstvu. Milioni roditelja, umorni od saveta koji ili ne deluju ili jednostavno nisu dovoljno dobri, prihvatili su njen osnažujući i delotvoran pristup, model koji prioritet daje povezivanju s našom decom umesto isprav-ljanju njihovog ponašanja.

Mnogi popularni pristupi roditeljstvu, od tablica za nagrade do slanja u čošak, zasnivaju se na oblikovanju ponašanja, a ne na podizanju ljudi. Te tehnike ne razvijaju veštine koje su deci potrebne za život niti odgovaraju njihovim složenim emocionalnim potrebama. Tome dodajte i složena iskustva roditelja sa sopstvenim vaspitanjem i shvatićete zašto su toliki roditelji izgubljeni, na izmaku snaga i zabrinuti da će izneveriti svoju decu. 

U knjizi Unutarnja dobrota autorka objašnjava svoju filozofiju roditeljstva, uparenu s delotvornim strategijama, koja će pomoći roditeljima da se odmaknu od nesigurnosti i samo-okrivljavanja i postanu samopouzdane, čvrste vođe. Nudeći roditeljska načela koja menjaju perspektivu i rešenja za specifične situacije – uključujući bratsko suparništvo, teskobu zbog odvajanja, izlive besa i još mnogo toga – Unutarnja dobrota je nepresušan izvor za generacije roditelja koji traže novi način odgajanja svoje dece koji će im pomoći da decu naoružaju samoregulacijom, samopouzdanjem i otpornošću.

Upit za proizvod UNUTARNJA DOBROTA