-20%

Na meni je

0 out of 5

Original price was: 2.499,00 RSD.Current price is: 1.999,20 RSD. s PDV-om

format 150×230

broj stranica 276

ISBN 978-86-81222-35-5

Opis

Prihvati okrutnu istinu, otkrij sebe i promeni svoj život

Otkrijte svoj unutarnji put ka potpunoj slobodi

Zaronite u ovaj revolucionarni vodič iz pera egzistencijalne psihoterapeutkinje Sare Kuburić, na Instagramu poznate i popularne kao millennial.therapist, kako biste otkrili tajne gubitka sebe i nepovezanosti sa svojim pravim „Ja”.

 

Savladajte izazove samospoznaje i odgovornosti

U svetu gde mnogi lutaju, osećaju se izgubljeno ili uhvaćeno u zamku loših odluka i beskorisnih obrazaca, Sara Kuburić nudi rešenje koje zapravo nije komplikovano. To je suočavanje sa samim sobom, preuzimanje kontrole nad vlastitim životom i prihvatanje odgovornosti za oblikovanje stvarnosti.

Knjiga Na meni je razotkriva duboki „gubitak sebe”, pru-žajući nam ne samo nova razumevanja nego i konkretnu pomoć. Upućujući nas na put samoprihvatanja i samo-otkrivanja, Sara Kuburić nas vodi ka tome kako da:

  • iskusimo svoje emocije, a da nas one ne preplave;
  • uspostavimo ispravnu vezu sa svojim telom;
  • postavimo nežne granice koje definišu nas same i pomažu izlečenju odnosa;
  • stvorimo prostor za rast svog istinskog „Ja”;
  • pronađemo smisao i svrhu u svetu koji može delovati zbunjujuće.

 

Prestanite da gubite sami sebe

Kroz duboko inspirativne poruke Sara Kuburić nam pokazuje kako da zaustavimo lutanje kroz život koji ne želimo i da umesto toga zakoračimo hrabro prema najautenti-čnijem, najslobodnijem i najsmislenijem „Ja”.

 

O AUTORKI

Dr. sc. Sara Kuburić je egzistencijalna psihoterapeutkinja, savetnica, spisateljica i kolumnistkinja za USA Today. Na društvenim mrežama poznata je kao @millennial.therapist, gde je prati više od 1,6 miliona ljudi.

Rođena je u Jugoslaviji i odrasla u Kanadi. Strastvena je u pomaganju ljudima koji traže promenu. Njeno interesovanje za psihologiju proizlazi iz ličnog iskustva života tokom rata, snalaženja u složenim odnosima i neprestanog učenja o tome šta znači biti čovek.

 

sarakuburic.com

Instagram: @millennial.therapist

Upit za proizvod Na meni je

    Availability: Nema na zalihi Kategorije: , Autor: Dr. sc. Sara Kuburić