Promenite svoj anksiozni mozak

0 out of 5

2.199,00 RSD s PDV-om

Ili naručite pozivom na broj: +381 62 292632

format 150×230

broj stranica 252

Opis

Kako upotrebiti neuronauku u podlozi straha za uklanjanje anksioznosti, panike i zabrinutosti

Od strahova do fobija i panike, ovaj vodič otkriva sve misterije zabrinutosti, a zatim donosi strategije koje će vas odvesti na put otpornijeg života.

– Dr. sc. Rid Vilson, autor knjigeDon’t panic

 

Dr. sc. Ketrin M. Pitman je izvanredna profesorka (Saint Mary’s College, Notre Dame, Indiana) i ovlašćena klinička psihološkinja u privatnoj ordinaciji u Saut Bendu, Indijana. Specijalizovala se za lečenje povreda mozga i anksioznih poremećaja. Članica je Ame-ričkog udruženja za anksioznost i depresiju (ADAA) i drži radionice i seminare na temu anksioznosti i stresa.

 

Elizabet M. Karl, master bibliotekarstva i informacijskih nauka, nadzornica je procesa upravljanja zbirkama u biblioteci Cushwa–Leighton, Saint Mary’s College, Notre Dame, Indiana. Osim što je sprovela istraživanja za ovu knjigu, ima i lično iskustvo s anksioznim poremećajima – iz prve ruke daje informa-cije o svemu što može da pomogne oso-bama s anksioznim poremećajima.

Autorka je knjige Hosting a Library Mystery.

 

Promijenite moždane proceseu pozadini svojih strahova

Promenite moždane procese u pozadini svojih strahova

Jeste li se ikad pitali šta se zbiva u vašem mozgu kad osećate anksioznost, paniku, brigu? Čini se da su amigdala i korteks – važni delovi mozga – zloglasni izvori anksioznosti. Jedan je zadužen za reakciju borbe ili bega, a drugi je središte briga, opsesija i ponavljanja. Kako preuzeti kontrolu nad tim važnim moždanim funkcijama i zaustaviti anksioznost u korenu?

Na osnovu revolucionarne neuronauke i istraživanja ova knjiga nudi jedinstveno, na dokazima zasnovano rešenje za pobedu nad anksioznošću. U ovoj knjizi otkrićete kako anksioznost nastaje u mozgu, a tu su i saveti i vežbe koje će vam pomoći da preuzmete kontrolu nad svojim anksioznim mislima i reakcijama. Mozak je moćan alat – nije li vreme da počne da radi za vas, a ne protiv vas? Uvodeći male, pozitivne promene u život možete bukvalno da preoblikujete svoj mozak i tako smanjite anksioznost i počnete da živite – hrabro i snažno.

 

 

 

Upit za proizvod Promenite svoj anksiozni mozak