-25%

SnažniJA – Kako probuditi svoju emocionalnu snagu?

0 out of 5

Original price was: 7.197,00 RSD.Current price is: 5.397,75 RSD. s PDV-om

Ili naručite pozivom na broj: +381 62 292632

Opis

Danas smo pitali osnivačicu Harfe, našu Irenu Orlović, koji paket knjiga bi vam preporučila povodom NEDELJE MENTALNOG ZDRAVLJA. Njen odabir je paket „SnažniJA – Kako probuditi svoju emocionalnu snagu”.

Na prvom mestu je knjiga „Nije počelo sa vama”. Nju Irena smatra izuzetno bitnom jer nam pomaže da shvatimo važnost naše porodične istorije i koliko ona ima uticaj na nas i naše današnje mentalne i emocionalne poteškoće.

Druga knjiga po Ireninom izboru je „Promenite svoj anksiozni mozak” koja, prema njenim rečima, nudi praktične i naučno utemeljene strategije za upravljanje anksioznošću i različitim strahovima, pri čemu pomaže da promenimo način na koji mislimo i reagujemo na neprijatne situacije.

I na kraju, kad umirimo svoja psihološka opterećenja, kako bi Irena rekla, njena preporuka je knjiga „Na meni je”. Ona tu knjigu vidi kao štivo koje nas usmerava ka daljem ličnom rastu i napretku. Prema Ireninim rečima, autorka nas vodi kroz proces prepoznavanja i prihvatanja naše uloge u sopstvenom životu i pomaže nam da jačamo svoju odgovornost, samospoznaju i razvijamo svoju autentičnosti.

„Svaka od ovih knjiga nudi jedinstvene perspektive i alate koji nam mogu pomoći u jačanju mentalnog zdravlja i ličnog razvoja”, rekla je Irena.

Upit za proizvod SnažniJA - Kako probuditi svoju emocionalnu snagu?