-25%

Podrška roditeljima: Kako da prekinete ciklusa reaktivnog roditeljstva i dublje razumete sami sebe

0 out of 5

Original price was: 6.597,00 RSD.Current price is: 4.947,75 RSD. s PDV-om

Ili naručite pozivom na broj: +381 62 292632

Opis

Zašto ovaj paket?

 

Zamislite svet u kojem su roditelji spokojni, saosećajni i spremni na svaki izazov. Svet u kojem svaki roditelj ima podršku i znanja koja olakšavaju odgajanje dece. Svet u kojem su deca srećna, jer su njihovi roditelji emocionalno stabilni i osnaženi.

 

Ovaj paket je vaš ključ ka takvom svetu. Kada ste vi dobro, kada imate resurse i podršku kroz znanja koja olakšavaju, odgajanje i vaša deca će biti dobro.

 

Uz jedan od tri vodiča koja su pred vama, knjigu „Unutrašnji svet roditeljstva”, naučićete da razumete sebe i svoje detinjstvo i uvidite kako su obrasci odgajanja vaših roditelji utkani u vaš stil roditeljstva. Uz mnogo praktičnih vežbica i pitanja, knjiga će vam pomoći da bolje upoznate sebe i uvidite kako vas je iskustvo oblikovalo, na koji način se povezujete sa drugima i kako se emocije stvaraju u vašim unutrašnjim i interpersonalnim svetovima, zatim kako pronalazite smisao u svom životu, kako ostajete sabrani, kako se „raspadate” i još mnogo toga.

 

„Kako da odgojite dobre ljude” je knjiga usmerena upravo na prekidanje ciklusa reaktivnog roditeljstva uz koju ćete naučiti kako da ostanete smireni, onesposobite svoje okidače iz detinjstva i budete saosećajni, ali i kako da izađete na kraj sa teškim osećanjima, nađete prave reči, održite mir u kući i tako dalje.

 

Zahvaljujući knjizi „Unutarnja dobrota” dobićete konkretne savete i trikove za primenu u praktičnim situacijama roditeljstva i upoznati se sa novim načelima odgajanja dece, koja promoviše autorka knjige dr Beki Kenedi. Uvidećete šta raditi kada dete neće da spava, kada ne voli da razgovara o emocijama, kada oseća strah i teskobu, kada nema toleranciju na frustraciju, ima agresivne ispade, ne sluša vas, laže i slično.

 

Tu smo da vas podržimo da se uključite, prekinete ciklus reaktivnog roditeljstva i dublje razumete sebe. Vaša deca to zaslužuju. ❤

Upit za proizvod Podrška roditeljima: Kako da prekinete ciklusa reaktivnog roditeljstva i dublje razumete sami sebe