Kupac naručene proizvode preko naših stranica može platiti na sledeće načine:
• Jednokratno kreditnim karticama
• E-bankingom / opštom uplatom (transakcijsko plaćanje)
• Pouzećem
Kupac takođe može naručiti željene proizvode preko telefona  069 773 448 , uz plaćanje na sledeće načine:
• E-bankingom / opštom uplatom (transakcijsko plaćanje)
• Pouzećem
Porudžbina se smatra primljenom:
• U slučaju plaćanja kreditnom karticom – u trenutku kada www.knjizara-harfa dobije potvrdu predautorizacije kreditne kartice kupca na iznos porudžbine
• U slučaju plaćanja e-bankingom, opštom uplatom i pouzećem – u trenutku kada www.knjizara-harfa.rs elektronskim putem zavede porudžbinu
U trenutku kada je porudžbina zavedena, Harfa će elektronskim putem u obliku imejla obavestiti kupca o tome da je porudžbina zavedena odnosno da je proizvod uspešno naručen.
Ukoliko kupac ne dobije obaveštenje iz prethodne stavke, sugeriše se da proveri:
• da li je poruka u Junk/Spam folderu;
• da li je mailbox pun;
• da li se artikli nalaze u korpi nakon prijave na stranicu www.knjizara-harfa.rs i ako nisu, u tom slučaju kupac treba da ponovi proces naručivanja.
Nakon što je u magacinu proizvod zapakovan, Harfa će elektronskim putem u obliku imejla obavestiti kupca da je kupio proizvod i da je proizvod poslat, ili će to učiniti ovlašćena kurirska služba.

PLAĆANJE POUZEĆEM
Ako želite da platite gotovinom dostavljaču – odaberite plaćanje pouzećem. Dobro je imati pripremljen tačan iznos kako bi primopredaja bila brža. Robu pakujemo i šaljemo odmah po primanju porudžbine.

VIRMANSKOM UPLATOM
Po završetku porudžbine s odabirom virmanskog/transakcijskog plaćanja, imejlom ćemo Vam poslati predračun. Račun možete platiti na šalteru banke ili pošte, ili internet bankarstvom. Harfa se obavezuje da rezerviše proizvod u magacinu u trajanju od tri (3) radna dana, ne uključujući subotu. Nakon isteka tri (3) radna dana od prijema porudžbine, Harfa ne garantuje za raspoloživost proizvoda.

Robu pakujemo i šaljemo tek po prijemu uplate. U slučaju da vašu uplatu ne zavedemo unutar sledeća tri (3) radna dana, smatraćemo da ste odustali od porudžbine.

RAČUN
Račun za porudžbinu dostavljamo u pošiljci zajedno s kupljenim proizvodom.

DOSTAVA
PODRUČJE DOSTAVE
Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupovine proizvoda i izdaje se račun na kojem se nalazi cena kupljenih proizvoda i cena dostave.
Trošak dostave biće iskazan u korpi uz cenu proizvoda.

Za iznos porudžbine iznad 3.000,00 RSD trošak dostave u celini snosi Harfa.

Cenovnik isporuke
Plaćanje                      Troškovi slanja
pouzećem:                  350,00 RSD
po predračunu:          350,00 RSD
kartično:                      350,00 RSD
Za iznose više od 3.000,000 RSD: gratis (na adrese iz Srbije)